Nuffnang

Friday, September 18, 2009

Kuih Raya 2009 (entri melekat)

Hari raya menjelang tiba. Kuih raya dah prepare ke belum ?? Takkan balik kampung tangan kosong jer kot. Lagi teruk kalau pergi rumah bakal mertua tanpa buah tangan. Mau kena perli sepanjang tahun. Bakal tunang pun boleh tarik muka.

Nak jadikan raya tahun ni hari raya paling bermakna ?? Senang jer. Tengok gambar kuih raya kat bawah ni lepas tuh pilih mana yang suka. Agak-agak dah muktamad sila tinggalkan pesan kat ruangan komen atau lebih afdhal lagi boleh terus kontek peng-air-tangan kuih-kuih tersebut ditalian 012-222 8442

1.ALMOND LONDON - RM22


2.CRISPY CORNFLAKES - RM22


Amacam ?? Ada berani nak order barang 20-30 kotak ??

p/s - Siapa suruh korang lambat ?? yang ada lagi tinggal 2 kat atas ni jer. Kalau lambat gak aku tak tau la.

4 comments:

Lee said...

seri syawal tersebut mengundang tandatanya.... apakah inti pati beliau?

Bogus said...

dia sebijik macam almond london gak tapi kaler putih...amacam ?? rare kan...hik3

Mr_Rizal said...

Ramai orang dah malas nak kerja
mana tak, mood dah tiada
aidilfitri dah hampir tiba
ku ucapkan selamat hari raya

kepada ko wan dan juga pengunjung yang setia...

Bogus said...

nak kena balas dengan pantun gak ker...hik3

p2i online indah namanya
stafnya pula ceria2 belaka
pandu kereta sentiasalah berwaspada
agar aidilfitri disambut gembira

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan