Nuffnang

Friday, November 20, 2009

Melampau


Sila klik pada gambar untuk gambaran yang lebih jelas

Ni macam mana nak kira ni ? Sejak bila ada keturunan 1Malaysia ? Kot ye pun jangan la taksub sangat. Buat orang lain meluat je nanti. Bikin malu pun ada.

5 comments:

Lee said...

memang melampau...

mcm lahanat pun ada...

buat aku terpikir,.... sebelum najib naik, takde pulak aku berperang tiap hari dgn jiran aku yg bukan melayu... kenapa sekarang baru nak kempen?

Bogus said...

gila terpengaruh gak lu ngan najib ek...hik3

Lee said...

Bukan terpangaruh bai....
meluat je... toleransi between kaum tu mmg dah lama.,.,.. sebelum merdeka pun... biasa je... ok je aku hidup kat neighbourhood bangsa lain...

tapi si najib ni pergi letak label pulak atas benda yg bukan baru dan seme orang duk praktis, semata2 nak naikkan rating popularity dia..
mana tak meluat... yang form kau tunjuk ni mmg dah over...

Mr_Rizal said...

rasa cam pernah tgk je image ni kat dalam lowyat.net... oppss.. maaf...!!

Bogus said...

Lee - memang ramai pun dah meluat...

Mr_Rizal - hehehe biasa laa tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan