Nuffnang

Thursday, January 14, 2010

RM40,000

Lu orang suka tak kalau tiba-tiba ada 40 ribu ringgit dalam tangan ? Lu orang guna duit tu untuk buat apa ? Kalau soalan ni kena kat gua memang gigil juga nak jawab. 40 ribu bukan sikit. Boleh beli kereta sebiji. Rumah kos rendah pun boleh lepas gak ni. Mesin basuh yang siap boleh buat cucian dry clean pun boleh beli. Macam-macam lah boleh dibuat dengan 40 ribu ni. Pergi umrah ke pergi Australia ke beli komputer ke tak pun melabur untuk masa depan. Paling tak pun bayar hutang PTPTN.

Tapi kalau dah biasa banyak duit mungkin (mungkin gua cakap, tak semestinya betul) 40 ribu ringgit ni dah macam 40 ringgit jer.

Akibatnya baru-baru ni sempena hadiah hari jadi yang ke berapa malas gua nak ambil tau Datuk K dengan selambanya bagi beg tangan yang harga lebih kurang 40 ribu ringgit ni kat bini dia.



Lu orang boleh usya harga beg ni kat sini lepas tu lu orang tukar ke dalam matawang RM kat sini

Tadaaa !!!

3 comments:

azrain said...

kalau wa dpt 40k nie...first skali nak buat, wa nak tuka spek paling canggih mer :D

Mr_Rizal said...

weh!! yang buat mahal tu sebab sling dia pakai rantai motor... cuba ko perati betul betul...!!

Bogus said...

azrain - spek jer ?? hik3...

Mr_Rizal - rantai motor lagi mahal laa hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan