Nuffnang

Monday, October 11, 2010

:p

Semalam ada sorang cikgu besar ni call gua. Dia offer gua ambil sub dryclean kat kedai dobi dia. Cikgu ni memang layak dipanggil cikgu besar pasal dia ada 12 kedai dobi. Terkujat kejap gua. Dan yang paling besar sekali cikgu ni semua kedai dobi dia tu orang lain yang handle. Dia tiap-tiap hujung bulang datang kira duit jer huhuhu.

Tapi yang lebih besar daripada besar ialah wifey pesan suruh gua bahasakan diri gua 'saya' bukan 'abang' pasal ada 1 kedai dobi ni staf dia panggil gua abang. Kalau 5 lagi kedai dobi panggil gua abang dah jadi 6. Kah kah kah.

Gua ingat nak guna 'gua' jer tapi nampak tak profesional plak.

Cemburu tanda sayang.

:p

3 comments:

Fara said...

hahaha.. kalau panggil abang dengan gaye manje tu mmg wajib lah cemburu kan, takkan mat bangla panggil abang pun nak cemburu ye dak.. hehe

Mr_Rizal said...

syabas.. rezeki bertambah...

Bogus said...

hehehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan