Nuffnang

Monday, February 9, 2009

ni kalu aku pergi memang betul2 obses


kalau korang perasan, ada butterfingers disitu. tapi jangan buat2 tak perasan dengan harga tiket dia plak. boleh buat belanja minyak kereta 1 bulan (tambah tolak 5 hari) takpun beli barang2 dapur takpun bayar duit kereta takpun beli ram takpun belanja wifey makan. hish kiranya rm203 tuh memang macam2 boleh buat selain daripada tengok butterfingers. line up butterfingers kat show ni tanpa loque. so adakah berbaloi aku gi untuk tengok butter perform 3 4 lagu untuk harga rm203 ?? fikir fikrkan lah...

p.s - obeses ke tak obses ke tak obses ke tak obses ke tak obses ke tak

2 comments:

Lee said...

nak berli ram?
Rami?
nak keluarkan poket?

mmg obses....

AMAL said...

obsesi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan