Nuffnang

Thursday, May 28, 2009

sepuluh tahun



bak kat kak ogy,

dalam kehidupan ini
yang terindah
melalui usia remaja

- petikan lirik wajah rahsia hati (ali setan)

tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat bermain.

9 mei 2009 hari tu satu program yang diberi nama 959 balik kampung sempena 10 tahung meninggalkan sdar telah berlangsung dengan jayanya. kebetulan tarih 9/5/09 memang lebih kurang macam 959. tahniah penganjur !!

program ni ialah program reunion selepas 10 tahun habis sekolah. walaupun dah 10 tahun tapi rasa macam baru semalam jer jadi form 1. rasa macam baru semalam kena angkat tray, basuh baju senior, kemaskan katil senior, fly, ketuk ketampi, pastu bila dah jadi fivers suruh junior plak basuh baju, kemaskan katil dan macam2 lagi benda yg hanya boleh dirasai kalau masuk sekolah asrama penuh.

berbalik pada program 959 balik kampung ni. hari pertama berlangsung kat sdar baru. ada friendly match dgn junior pastuh malam dinner dengar cikgu2 sdar.

hari kedua plak lebih menarik. melawat sdar lama. banyak kenangan kat sekolah ni. sempat naik dorm tengok keadaan bilik 10 tahun yg lepas. banyak sgt dah berubah.

check in check out hahaha

niners yang dah besar panjang

chuen yg tertinggal baju

sdar no 40 ?? stadi laa woi


tak sdarian aa kalau tak fly hehehehe

tangki kenangan

bekas kelas 5 khaldun

gambar kat atas ngan kat bawah ni diambil pada tempat yg sama cuma jarak masa 10 tahun yg membezakan. eh aku kurus gila ek dulu hahahha



once a sdarian always a sdarian

3 comments:

Lee said...

waaaaaakakakakakaka.....

gambar 10 tahun lepas mmg terbaek!!!

mohd azwan said...

demit

durian! said...

lee, kau tak tengok lagi gambar aku. aku kurus, serius.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan