Nuffnang

Saturday, November 7, 2009

Proton Arena

Ni macam mana nak kira ni. Dapat 1 daripada 5 bintang. Kereta ni dibina tanpa ciri-ciri keselamatan langsung ke ? Nak bagi orang cepat mati ? Proton sila jawab.






Sumber : http://www.ancap.com.au

2 comments:

Mr_Rizal said...

kalau diorang buat test pada proton wira, atau perodua, sure result pun sama...!! alasannya satu, untuk kurangkan kos kereta...

Bogus said...

Mr_Rizal - aku dah tau kenapa jadi macam ni...pasal chasis arena berumur 15 tahun tetapi diuji pada tahun 2009...kalau ada kereta lain yg chasisnya berumur lebih 15 tahun tapi dapat lebih daripada 1 bintang memang hebat...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan