Nuffnang

Thursday, November 4, 2010

foursquare

Gua tengok sejak akhir-akhir ni aplikasi foursquare ni dah jadi macam trend kat fesbuk. Benda ni macam bagi tau yang korang tengah ada kat mana. Yang femes tempat makan la kan. Takkan pergi tandas pun nak bagitau. Kah kah kah.

Gua tengok macam menarik jadi gua pun berminat nak register. Benda free jer. Lepas masuk username password segala bagai gua terus dibawa ke satu page yang buat gua lemah. Tapi gua cekal.

Hanya pilihan 4 henfon kat atas ni jer yang boleh bersama foursquare.

Henfon gua monochrome.

Terus gua delete akaun fesbuk.

3 comments:

Red Sins Golden Ambitions said...

bende ni bahaye la wan.. nanti org sentiase leh tau kite kat mane.. routine kite.. ni cam free advertisement kan utk kedai2..

Mr_Rizal said...

aik!? nampak je lagi ko kat sana...!??

Bogus said...

Baini - bahaya gak tapi boleh berlagak hahaha

Rizal - sana mana ?? kah kah kah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan